Χαμηλοί είναι οι τόνοι που συνεχίζουν να κρατούν στον Ολυμπιακό, σ΄ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Ρεμί Καμπελά.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι και στην πατρίδα του αναφέρουν πως η περίπτωση του έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους», εν τούτοις οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν έχουν προσεγγίσει τον Γάλλο  μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Κράσνονταρ.
Ο 32χρονος άσος φέρεται να έχει ζητήσει από την πλευρά του λίγο χρόνο, προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Πρόθεση του ίδιου είναι να υπογράψει ένα συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι είτε του 2024, είτε του 2025.
Ωστόσο, σύμφωνα με το «ΦΩΣ» οι πρωταθλητές όπως όλα δείχνουν έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση, για την απόκτηση ενός ακόμα αξιόπιστου πλάγιου επιθετικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν από την πλευρά τους, να είναι για παν ενδεχόμενο έτοιμοι, κάτι που έχει σαν συνέπεια να εξετάζουν διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η απόκτηση ενός παίκτη στην συγκεκριμένη θέση αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, καθώς την φετινή σεζόν τόσο ο Ονιεκούρου, όσο και ο Λόπες που αποκτήθηκαν δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα.