ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 7-1

Νέα δυναμική εμφάνιση των παικτών του Πανεπιστημίου Frederick οι οποίοι με την νίκη τους αυτή διατηρούν το αήττητο τους στο φετινό εντυπωσιακό Πανεπιστημιακό  Πρωτάθλημα φούτσαλ και φυσικά την πρώτη θέση στον πίνακα.

Η αντίπαλη ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αντιστάθηκε σθεναρά στο πρώτο μέρος πετυχαίνοντας μάλιστα πρώτη τέρμα στο 11 λεπτό αλλά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick διαχειρίστηκαν το παιγνίδι με ψυχραιμία και ισοφάρισαν στο 20 για να σημειώσουν αμέσως μετά ακόμα ένα τέρμα στο 24 γράφοντας το 2-1 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Το στενό 2-1 άφηνε ανοικτούς λογαριασμούς για το Β μέρος κάτι που οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν  αντιδρώντας επιτιθέμενοι αλλά οι αντίπαλοι είχαν άλλες διαθέσεις .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φουτσαλιστές του Πανεπιστημίου Frederick ανέβασαν στροφές κόντρα στις ορέξεις των αντιπάλων τους και την σθεναρή αντίσταση  τους και με σοβαρή άμυνα αλλά και επίθεση φωτιά κατάφεραν να πετύχουν ακόμη πέντε τέρματα και να κερδίσουν με το ευρύ 7-1 καθιστώντας τους εαυτούς τους  το πρώτο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω τους την επιθυμία των αντιπάλων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά παράλληλα αφήνοντας τους και χωρίς νίκη .

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 0-1

Τεράστια νίκη πέτυχε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο επί του Πανεπιστημίου Κύπρου εκτός έδρας σε ένα παιγνίδι διαφήμιση των αγώνων φούτσαλ μέσα στα πλαίσια των πανεπιστημιακών πρωταθλημάτων.

Πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες κατέβηκαν στο παρκέ για την διεκδίκηση της νίκης και οι παίκτες τους τα έδωσαν όλα. Τεράστιες χαμένες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες και φοβερές άμυνες, ένταση και πάθος , είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιγνίδι ανάμεσα τους .

Το παιγνίδι φαινόταν από την αρχή συναρπαστικό και ότι το σκορ του θα ήταν πολύ στενό και η νίκη θα κρινόταν στις λεπτομέρειες όπως και έγινε αφού το τελικό 0-1 για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο -σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο Β μέρος στο 45 λεπτό –  υποδηλοί ακριβώς το τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο- και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες και των δύο ομάδων για να πετύχουν τον τελικό σκοπό τους που δεν ήταν άλλος από την νίκη. Στο τέλος χαμογέλασε μόνο ο ένας .

Με την νίκη του αυτή το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με τούς ίδιους βαθμούς (9)  μαζί με το Πανεπιστήμιο Frederick με αγώνα όμως παραπάνω και βεβαίως με χρεωμένη την ήττα από τους πρωτοπόρους  του Πανεπιστημίου Frederick.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
  FREDERICK UNIVERSITY 3 3 0 0 18-4 9
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4 3 1 0 7-8 9
  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3 1 1 1 12-13 4
  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3 0 2 1 5-9 1
  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3 0 3 0 9-17 0