Ο Ουρουγουανός επιθετικός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν και ο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να πείσει τον άλλοτε συμπαίκτη του να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Άστον Βίλα.
Ο Λουίς Σουάρεζ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που τελειώνει το καλοκαίρι του 2022, και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς.
Η Σίτι έμεινε για πρώτη φορά στο «μηδέν» σε back to back παιχνίδια επί Γκουαρδιόλα! (vids)
Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με μία από αυτές να είναι και η Άστον Βίλα. Ο Στίβεν Τζέραρντ, νυν τεχνικός των «χωριατών», ήταν για αρκετά χρόνια συμπαίκτης του Ουρουγουανού επιθετικού στη Λίβερπουλ και οι καλές σχέσεις των δύο μπορούν να οδηγήσουν σε μία συμφωνία που θα φέρει τον Σουάρες στο Βίλα Παρκ.
Ωστόσο, για την περίπτωση του 35χρονου επιθετικού ενδιαφέρονται τόσο ο Άγιαξ όσο και αρκετές ομάδες από τη Λα Λίγκα και το MLS, με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να πρέπει να κερδίσει τον ανταγωνισμό αν θέλει να πείσει τον παίκτη της Ατλέτικο να μετακομίσει και πάλι στην Αγγλία.