Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο συνεχίζει κι ελπίζει ότι στο τέλος ο Κιλιάν Μπαπέ θα απορρίψει την Ρεάλ και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, αποκάλυψε ότι μέχρι ο Κιλιάν Μπαπέ να υπογράψει σε άλλη ομάδα, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ανανεώσουν το συμβόλαιό του στο «Παρκ Ντε Πρενς».
«Πόσες πιθανότητες έχουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Μπαπέ; Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια, αλλά έχουμε μια ευκαιρία», είπε ο Λεονάρντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe» για να συνεχίσει λέγοντας: «Όσο δεν έχει υπογράψει με άλλον σύλλογο θα προσπαθήσουμε τα πάντα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τον Κιλιάν Μπαπέ.
Δεν έχουμε στείλει συγκεκριμένη προσφορά. Υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο. Νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που θα βάλουμε σε αυτό το συμβόλαιο θα είναι τα χρήματα. Θέλουμε να τον βάλουμε στις καλύτερες συνθήκες ώστε να είναι ο καλύτερος δυνατός παίκτης.
Ο Κιλιάν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο σήμερα. Ο Μέσι ήταν πάντα σε αυτό το επίπεδο και για μένα είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Δεν είναι να κρίνω ποιος είναι καλύτερος. Ο ένας είναι 23, ο άλλος 34», κατέληξε ο Λεονάρντο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ο μόνος προορισμός που θα μπορούσε να δελεάσει τον Μπαπέ να φύγει από την πατρίδα του, το Παρίσι. Οι Μαδριλένοι έχουν εμμονή με την απόκτησή του και παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι απορρίφθηκαν δύο μεγάλες προσφορές για αυτόν, συνεχίζουν να ελπίζουν.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πιστεύει ότι είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την Ρεάλ σε μια νέα εποχή και σκοπεύει, όπως ο Λεονάρντο και η Παρί, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Πάντως λίγα 24ωρα νωρίτερα, στην Ισπανία ανέφεραν ότι οι «μερένγκες» έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του 23χρονου σούπερσταρ και απλώς αναμένουν τη στιγμή που θα πέσουν οι υπογραφές.