Ο Μάξι Λοβέρα είναι κανονικά στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, όχι όμως και ο Τιμ Μάταβς. Αυτό που κάνουν στην Ομόνοια με το θέμα του Σλοβένου επιθετικού είναι να κρατούν στάση αναμονής και να περιμένουν τα νεότερα από την FIFA (το απαραίτητο έγγραφο). Ο Μάταβς έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την Μπούρσαπορ, η διαδικασία για να ξεκαθαρίσει χρειάζεται περίπου ένα 10ήμερο και στην Ομόνοια περιμένουν ότι θα τον έχουν διαθέσιμο για το παιχνίδι με τον Άρη στις 16 Φεβρουαρίου. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε και ευελπιστούν ότι δεν θα προκύψει κάτι απρόοπτο και το έγγραφο θα φτάσει κανονικά στα γραφεία της ΚΟΠ για να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να εγγραφεί στα μητρώα σαν μέλος του ρόστερ της Ομόνοιας.
Πάντως προκύπτει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να εγγραφεί κανονικά και να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Θυμίζουμε ότι ο Μάταβς από αγωνιστικής πλευράς είναι πανέτοιμος, ενώ συμμετέχει στις προπονήσεις της Ομόνοιας από την περασμένη Δευτέρα.

Χρίστος Χρίστου