Πριν μερικές ημέρες, όλοι μας είχαμε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον «μικρό» της Ανόρθωσης, τον Ανδρέα Χρυσοστόμου. Ναι, ο μικρός έλαμψε στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Άρη, όμως στην «Κυρία» βελτιώνεται όλη η ομάδα και κυρίως οι κύπριοι ποδοσφαιριστές.
Δύο εξ’ αυτών, οι Κορρέα και Αντωνιάδης που πλέον με βάση και τις απουσίες της Ανόρθωσης, καθιερώνονται στην 11άδα. Ο Ρισβάνης λογικά θα επιστρέψει κόντρα στον Απόλλωνα, όπως και ο Αραγιούρι, όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν… αγχώνεται γι’ αυτό.
Το δίδυμο μεταξύ Κορρέα-Αντωνιάδη και βρίσκει χημεία και βοηθάει και στην ανάπτυξη με τα ανεβάσματά του. Το είδαμε κυρίως στο β’ ημίχρονο με τον πρώτο να παίρνει σχετική οδηγία να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ανεβάζει την Ανόρθωση, με τον Αντωνιάδη να το πράττει ήδη αρκετές φορές στο παιχνίδι.
Γενικότερα όμως αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές εξελίσσονται, γίνονται καλύτεροι και «σβήνουν» τις απουσίες των δύο αμυντικών που θεωρητικά αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο στα στόπερ. Προσθέτουμε σαφώς στα πιο πάνω και την πολύ καλή κατάσταση των ακραίων αμυντικών, Αμπαρτζουμιάν και Κορέια που πλην της ανασταλτικής τους συμπεριφορές, έχουν ενεργό ρόλο και στο επιθετικό. Είτε με ασίστ, είτε με γκολ… που δίνουν νίκες!
Αυτή η 4άδα, θα παίξει και την Πέμπτη στο ΓΣΠ…

Κύπρος Εγγλέζος