Από τη μία η ανάγκη να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη φάση του κυπέλλου, από την άλλη το φρεσκάρισμα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΛ, υποχρεώνει τον προπονητή να κάνει την καλύτερη διαχείριση.
Αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε με τη Δόξα και συγκεκριμένα αναμένεται να είναι στα δοκάρια ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο Τσεπάκ ή ο Ζοάο Πέδρο δεξιά, με το Σαμπάλα αριστερά αφού ο Γουίλερ είναι εκτός.
Στην άμυνα ενδεχομένως να ξεκουράσει το Σάβιτς και να παίξουν Καρώ-Βινίσιους. Γρίφος η μεσαία γραμμή. Λογικά ο Νταουσβίλι θα είναι στη θέση του με το Σόουζα πιο μπροστά να παίρνει θέση ο Ντε Βινσέντι, με τον Εφραίμ να διεκδικεί επίσης τη θέση του επιτελικού μέσου.
Ο Μάγκλιτσα έχει προβάδισμα έναντι του Κβιλιτάια στην επίθεση και στα δύο άκρα οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Νατέλ-Θεοδώρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Οκριασβίλι και Ντογκαλά δεν υπολογίζονται για αυτό το παιχνίδι, μιας και αποκόμισαν κάποια μικροπροβλήματα από το παιχνίδι με την Δόξα, με τον Αυγουστή να θέλει να τους έχει ετοιμοπόλεμους κόντρα στην ΑΕΛ.