Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ.
Αναλυτικά:
Τις τελευταίες μέρες αντί να ασχολούμαστε με την κατάσταση της ομάδας μας και την βελτιωμένη της απόδοση, για την οποία την συγχαίρουμε και ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες ακόμη μιας παρωδίας. Το πολυδιαφημισμένο νέο γήπεδο της Λεμεσού φαίνεται πως παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις προέδρου του ΚΟΑ (01/02/22), τις οποίες την επόμενη αναίρεσε, δεν θα έχει την χωρητικότητα που είχε σχεδιαστεί. Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον καθώς βλέπουμε καθημερινά πως ο καθένας ό,τι θέλει κάμνει.
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος πλέον μας δημιουργεί ένα @@@@@@@@ και δεν θέλουμε να τον @@@@@@@@@στην Λεμεσό, φάνηκε για ακόμη μια φορά ανάξιος και κατώτερος τον περιστάσεων. Τι να περιμέναμε όμως από έναν άνθρωπο που απλώς τον βόλεψαν οι ανώτεροι του σε αυτή την θέση, επειδή δεν είχε εκλέγει βουλευτής; Ένας άνθρωπος @@@@@@@@@@ ο οποίος όταν ήταν βουλευτής ήταν κατά του νόμου που έχει καταστρέψει τον αθλητισμό και τώρα διατηρεί μια στάση ουδετερότητας για να μην στεναχωρήσει τους ευεργέτες του.
Δεν είχαμε ψηλές προσδοκίες γιατί ξέραμε εξ’ αρχής πως και γιατί βρέθηκε σε αυτή την θέση αλλά τόση αδιαφορία και ανικανότητα δεν περιμέναμε να δούμε. Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται σε αυτή την θέση μόνο και μόνο για να κατέχει ένα αξίωμα και το μόνο που κάνει είναι να βγαίνει στα ράδια προσπαθώντας να καθησυχάσει τον κόσμο ξεχνώντας πως δεν είναι πλέον πολιτικός.
Περιμένουμε την συνάντηση της Δευτέρας να δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι πως την Δευτέρα πρέπει να τελειώνει η κουβέντα με την ανέγερση του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας μας. Η Α.Ε.Λ ως το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης δεν έπρεπε καν να βρίσκεται σε αυτή την συζήτηση, θα έπρεπε από τα πρώτα θέματα που είχαν διευθετηθεί στην αρχή να ήταν και αυτό του προπονητικού κέντρου και όχι τώρα λίγο πριν την υλοποίηση του έργου να το συζητούμε.
Όσον αφορά τώρα τα σωματεία (εταιρείες) στα οποία αναλογεί ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση ελπίζουμε την Δευτέρα να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και να πάρουν αποφάσεις με κύριο σκοπό το καλό του κόσμου. Ελπίζουμε η μέχρι τώρα σιωπή τους να είναι απλώς επειδή αναμένουν την συνάντηση της Δευτέρας και να μην υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Οι αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να είναι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πλειονότητας του φίλαθλου κόσμου και όχι των λίγων. Το γήπεδο της Λεμεσού είναι κάτι το οποίο ζητά και έχει ανάγκη ο λαός της πόλης χρόνια τώρα και για αυτόν θα φτιαχτεί οπόταν μην θυσιάσετε το καλό των πολλών για τις ανέσεις των λίγων.
Αναμένουμε τις εξελίξεις και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989