Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής της Αλ Φαϊσαλί, υπογράφοντας συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάνουν για όλο το τιμ τα 2 εκατ. ευρώ για 1,5 χρόνο.
Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Φαϊσαλί.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Ουζουνίδης υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο (6 μήνες + ένα χρόνο αν η ομάδα παραμένει στην πρώτη κατηγορία ο σύλλογος) με συνολικές αποδοχές που θα φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ για όλο το τιμ.
Στο τιμ του θα έχει τον Μπλένταρ Κόλα(άμεσος συνεργάτης του Ουζουνίδη εδώ και χρόνια), τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου, αλλά και  τον προπονητή τερματοφυλάκων, Λουίς Τζέναμο.
Ο Ουζουνίδης θα παρακολουθήσει από κοντά την σημερινή  αναμέτρηση με την Αλ Μπατίν και από το επόμενο ματς θα κάτσει στον πάγκο.
Ο Έλληνας κόουτς που έχει χρόνια εμπειρία στους πάγκους και με το τελευταίο πέρασμα του από την Ρουμανία να είναι άκρως επιτυχημένο (1 κύπελλο και 1 σούπερ Καπ) και την Κραϊόβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.