Μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή παρουσιάστηκε απόλυτα ευχαριστημένος.
«Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αρχίζουμε προετοιμασία για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Λεμεσό. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είχαμε καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι. Κρατάμε και το αποτέλεσμα και τον ρυθμό και βλέπουμε την συνέχεια».
Για τον Ζοάο Πέδρο: «Ο Ζοάο αγαπά αυτό που κάνει σαν ποδοσφαιριστής όπως εμείς αγαπάμε αυτό που κάμε σαν προπονητές. Έχει αρκετές δυνάμεις και ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Είχε αγωνιστικά λεπτά στην Πορτογαλία και τον γνωρίζω πολύ καλά».
Για τον τραυματισμό του Μάγκλιτσα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή με τον Νεόφυτο και μέσα από τις εξετάσεις θα φανεί αν θα τον έχουμε μαζί μας».
Το ΑΠΟΕΛ έφτασε στο επίπεδο που θέλετε να το βλέπετε; «Δεν μπορούμε να σταματάμε και να βλέπουμε πίσω. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Και ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά μετά το 1-0 βρήκαμε χώρους. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, όλα τα παιχνίδια είναι «τελικοί» και έτσι θα πάει μέχρι τέλους. Η ομάδα που δεν θα χάνει βαθμούς θα βρίσκεται στην πρώτη θέση».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις κινήσεις που έγιναν. Είναι ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζαμε και αυτό μας βοήθησε γιατί μπήκαν άμεσα στην ομάδα. Αυτό θέλαμε, να βοηθήσουν άμεσα. Το έδειξαν και ο Έσελινγκ και ο Πέδρο,. Περιμένουμε και τον Σαρφό. Ξέρουμε την ποιότητα του και θα μας δώσει λύσεις στην δύσκολη συνέχεια».