Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δεδομένα θα έχει ένα παίκτη εκτός και ένα μέσα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση σε σχέση πάντοτε με το παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Ο προπονητής του Απόλλωνα ξέρει από τώρα ότι δεν μπορεί αν υπολογίζει στον Τάσο Αυλωνίτη που αποβλήθηκε στο Μακάρειο και ότι θα έχει στην διάθεση του τον Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Το θέμα είναι ποιοι από τους τραυματίες θα είναι σε θέση να επιστρέψουν.
Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα με τον κάθε έναν ξεχωριστά.
ΙΛΙΕΦ:
Ο Βούλγαρος ένιωσε ενοχλήσεις και την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής. Δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με την Ανόρθωση να διεκδικήσει ακόμα και φανέλα βασικού.
ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ:
Οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι είναι με το μέρος του. ιατρικά είναι «ΟΚ» και πλέον είναι θέμα ετοιμότητας. Υπάρχει χρόνος μέχρι το ντέρμπι και θα «τρέξει» για να καλύψει μέρος από το χαμένο έδαφος.
ΝΤΑΜΠΟ: Οι πιθανότητες για να προλάβει είναι μοιρασμένες και ουσιαστικά θα διανύσει αγώνα δρόμου. Παραμονές του ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
ΖΡΑΝΤΙ: Νιώθει καλύτερα αλλά δεν θα ρισκάρουν επιστροφή του μετά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Θα τον περιμένουν στην 1η ή στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Εξάλλου η αρχική ενημέρωση έλεγε ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα (24 Ιανουαρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση).
ΒΟΥΚΑΣΙΝ-ΑΛΕΣΑΜΙ: Αν όλα πάνε καλά οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν με το ξεκίνημα της β’ φάσης του πρωταθλήματος.
ΨΥΧΑΣ: Είναι μυϊκό το πρόβλημα του και για την ώρα δεν μπορεί να υπολογιστεί πόσο θα είναι το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.
*Η κατάσταση για τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι με βάση τα δεδομένα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής. Μέχρι το ντέρμπι με την Ανόρθωση ίσως διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα.