Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους».
«Είχαμε χαρακτηρίσει και πριν από τη Δόξα, πως οποιοδήποτε παιχνίδι αγωνιζόμαστε είναι τελικός. Και αυτό διότι διακυβεύεται να πετύχεις το στόχο του σε μία πολύ λεπτό γραμμή.  Κάθε λεπτομέρεια, κάθε βαθμός παίζει τον ρόλο του. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Η νίκη της ΑΕΛ επί του Άρη, δείχνει το μέγεθος του αντιπάλου και την όρεξη που δημιουργείται από την ΑΕΛ να μπει στην 6άδα. Εμείς από τη δική μας την πλευρά, προετοιμαζόμαστε με τη φιλοσοφία να πάμε στο Τσίρειο και να κερδίσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τους βαθμούς που θα πρέπει να πάρει μία ομάδα για να βρίσκεται στην 6άδα:
«Εγώ συμφωνώ ότι η 6άδα θα κριθεί μεταξύ 34-37 βαθμών λόγω του ότι υπάρχουν και μεταξύ αναμετρήσεις. Κάπου εκεί παίζεται. Εμείς δεν το κοιτάμε με αυτό τον τρόπο, καθώς θέλουμε να πάμε όλους τους βαθμούς που είναι διαθέσιμοι, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου».
Για το πρωτάθλημα: «Δεν θυμάμαι να υπάρχει πρωτάθλημα που να παίζεται η κάθε θέση. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον.
Για το στοίχημα του συνάδελφου Ανδρέα Πογιατζή να πάρει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ: «Αν δεν το έπαιξε στο 12/1, τότε δεν συμφέρει».
Για την προοπτική που έχει ο Απόλλωνας: «Τα δεδομένα διαμορφώνεται με βάση την προοπτική, τη σταθερότητα και την ουσία. Είναι στοιχεία που καταδεικνύουν τον πρωταθλητή. Πρέπει να κοιτάζεις και το πρόγραμμα, κάτι που είναι όμως θεωρία».
Για τον Μάγκλιτσα και τα αγωνιστικά: «Δέχθηκε ένα χτύπημα με το γόνατο ο Άντον. Είναι πολύ σημαντικές οι δύο προπονήσεις που απομένουν, είναι υπέρ του οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Για τους Ντογκαλά, Σάβιτς και Ντανίλο, που είχαν μυϊκό τραυματισμό, αναλόγως ο καθένας ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Είναι κρίσιμες οι επόμενες δύο προπονήσεις. Ο Οκριασβίλι είχε ενόχληση στο γόνατο, που έχει όμως επίσης πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Θα μπορούσα να τους παρατάξω όλους στο δελτίο των αμφίβολο. Εκτός είναι φυσικά ο Λουντέμο που είναι εκτός ρόστερ, αλλά και ο Σατσιάς που θα αρχίσει το επόμενο διάστημα την αποθεραπεία του».
Για τον Σαρφό: «Ξεπέρασε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον είναι καθαρά θέμα ετοιμότητας».
Για την αλλαγή της ώρας του ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν μας ικανοποιεί η Δευτέρα, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε την ημέρα, σίγουρα έπρεπε να αλλαχθεί η ώρα. Δεν μπορείς να λες στον κόσμο ότι είναι κομμάτι της εξίσωσης, αλλά να μην μπορεί να δώσει το παρών του στο γήπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε την κατάλληλη συνθήκη και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε την Κυριακή, να είναι η μεγαλύτερη έξοδος γενικότερα, ΑΠΟΕΛιστών, σε εκτός έδρας αγώνα».