Εμφανώς απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος χαρακτήρισε άδικη την ήττα της ομάδας του.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ήττα που έχουμε κάνει όσο καιρό είμαι στην ομάδα που να είναι τόσο άδικη. Το κάναμε καλά, κρατάγαμε την μπάλα κι όσες φορές απειλήσαμε το κάναμε με οργανωμένη προσπάθεια και συνεργασίες. Δεν μας άξιζε, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Αυτό κρατάω από το ματς, όπως και την προσπάθεια των παιδιών», είπε αρχικά.
Για το τι έφταιξε: «Ασφαλώς για να πετύχει κάποιος ένα γκολ θα πρέπει να κάνεις ένα λάθος. Τη μεγάλη ευκαιρία την έχουμε εμείς με τον Σωτηρίου κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μία εξαιρετική απόκρουση. Δεν θυμάμαι τον τερματοφύλακά μας να έχει κάποια απόκρουση, δεν δεχθήκαμε πίεση. Έγινε λάθος στη φάση του γκολ. Στις λεπτομέρειες ίσως να μπορούσαμε και να κερδίζαμε. Αν έμπαινε το γκολ του Σωτηρίου θα μιλούσαμε διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο σήμερα ήταν άδικο για μας».
Για το αν θα άλλαζε κάτι: «Δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν κάναμε κάτι λάθος απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει».
Για την λογομαχία με τον Τσόρνιγκερ: «Δώσαμε τα χέρια στο τέλος, ήταν λάθος και των δύο μας η αντιπαράθεση. Δεν θα έπρεπε να ξαναγίνει. Για τον προπονητή λέω».