Τον Παναθηναϊκό με τον Ενές Φρίντομ Καντέρ συνδέει ο Κρίστοφερ Χιλ, μάνατζερ του Μάριο Χεζόνια στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», με ανάρτηση στα social media.
Ο Καντέρ σε δηλώσεις του στο OPEN τόνισε πως επιθυμεί να επισκεφτεί την Ελλάδα, ώστε να έχει συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας.
«Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος σούπερ σταρ.
Θέση στο θέμα πήρε ο Χιλ, ατζέντης του Χεζόνια, ο οποίος μέσω Twitter ανάφερε πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σημαίνει πως ο Καντέρ θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.
Υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Καντέρ, λίγο μετά την μετακίνηση του Χεζόνια στο «τριφύλλι» είχε εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των «πράσινων», με τον Τούρκο σέντερ να παραμένει ελεύθερος προς το παρόν, αφού δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ.