Πριν μερικές βδομάδες, η Πάφος FC διατηρούσε την μοναδική αήττητη έδρα στον φετινό μαραθώνιο μέχρι που η Ανόρθωση τη νίκησε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Έπειτα ακολούθησε και νέα ήττα από τον Απόλλωνα, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος.
Και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σήμερα κόντρα στην Ανόρθωση η προσέλευση ίσως να σπάσει και ρεκόρ (άνω των 3.500+) κατά την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Βλέπετε, είναι μεγάλη η δίψα των φιλάθλων της ομάδας για διάκριση και αυτό το μήνυμα το έχει πάρει και η διοίκηση και οι παίκτες και όλοι στην Πάφο FC.
Ο Ντάρκο Μίλανιτς θέλει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση ούτως ώστε κόντρα στην Ανόρθωση να πάρει μία σπουδαία από κάθε άποψη νίκη. Και αφού στις απουσίες συμπεριλαμβάνεται μόνο το όνομα του Ζοάο Αουρέλιο, θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Από την επίσημη Πάφο FC, δόθηκαν ως αμφίβολοι οι Ζάιρο και Πάντσεον, όμως αμφότεροι θα είναι στην αποστολή. Ο πρώτος θα είναι στην 11άδα, μαζί με τους Ρούτκο, Μπάιριτς, Κβίντα, Ταλίς, Τόμεσακ, Χότσκο, Βαλακάρι, Πάνιτς, Σεμέδο και Αλ Γκαντιούι.

Κύπρος Εγγλέζος