Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που ο Απόλλωνας έβγαλε κενά διαστήματα και μάλιστα μεγάλης διάρκειας και για τον λόγο αυτό η ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.
Πολύ σωστά το είπε ο Τσόρνιγκερ ότι αν γινόταν το 3-0 η κουβέντα θα ήταν διαφορετική, όπως πολύ σωστά είπε ότι η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε και στο τέλος είχε τον Γιοβάνοβιτς για να πάρει τον βαθμό. Και επειδή ίσχυσε το δεύτερο, θα πρέπει να ηχήσει σαν καμπανάκι.
Ο Απόλλωνας για μία ώρα αγώνα ήταν… άφαντος και συγκρίνοντας το ντέρμπι με την Ανόρθωση με τα δύο ματς που προηγήθηκαν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο χρόνος των κενών διαστημάτων γίνεται όλο και μεγαλύτερος.
Κόντρα στην ΑΕΛ ήταν μικρότερο το κενό διάστημα και είχε και τύχη για να μην έχει απώλειες, στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ μεγάλωσε με αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα βαθμούς στο Μακάρειο, για να φτάσουμε στην σχεδόν μία ώρα κόντρα στην Ανόρθωση.
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να θεωρείται σύμπτωση και θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν κάποια σημαντικά πράγματα καθώς ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τετάρτη. Αν θέλει ο Απόλλωνας να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και να πέσει θύμα ανατροπής θα πρέπει να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένος.