Μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης. Μετά το ξέσπασμα του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα διαιτησία.

Για το θέμα νοοτροπίας των διαιτητών: «Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία. Οι διαιτητές είναι μέρος της κοινωνίας μας. Πολύ πιο εύκολα θα σφυρίξουν μία παράβαση υπέρ μίας μεγάλης ομάδας, γιατί την άλλη μέρα θα πάνε στο σούπερ μάρκετ και θα τον βρουν οι οπαδοί της ομάδας. Αντίθετα, στη μικρή ομάδα δεν υπάρχει ο κόσμος για να τους ενοχλήσει. Αυτό θα πρέπει να διαχειριστούν οι διαιτητές και η μαγκιά είναι εκεί για έναν διαιτητή, να σφυρίζει 50-50. Χθες πήρε η ομάδα μας πέντε κάρτες, που ούτε οι μισές δε θα έπρεπε να δοθούν. Πήρα ειδοποίηση από την Ομοσπονδία πως το σωματείο μας παραπέμπεται για τις κάρτες, ενώ κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας ήταν στο όριο και θα χάσουν επόμενα παιχνίδια. Όσοι διαιτητές δεν μπορούν και δεν αντέχουν αυτή την πίεση από τον κόσμο, θα πρέπει να φύγουν. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ξηλώσουμε νοοτροπίες».

Για το πρόβλημα που δημιουργείται στην ομάδα: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα χθες, ήταν πως δεν ήξερα τι να πω στα παιδιά στα αποδυτήρια. Αυτό το πρόβλημα το έχω κάθε εβδομάδα. Νιώθω ανίκανος να τους υποστηρίξω πλέον. Το βλέπω στα μάτια τους. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τον σεβασμό των διαιτητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως έχουν και οι ποδοσφαιριστές των μεγαλύτερων ομάδων». 

Για τον κόσμο: «Μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο του πρωταθλήματος, θα δώσουμε την μεγαλύτερη μάχη για το πρωτάθλημα, θα πρέπει οι Κερυνειώτες να δώσουν το παρόν τους και να βοηθήσουν την προσπάθεια. Η Κερύνεια έχει εκπρόσωπο και τους καλούμε τώρα, στο τελευταίο στάδιο που θα γίνει για να εδραιωθεί η Κερύνεια στην πρώτη κατηγορία, να έρθουν και να βοηθήσουν».