Παρά την ήττα, ο Νταβίντ Καταλά εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με δύο ομάδες που έδειξαν το χαρακτήρα και τη φιλοδοξία τους. Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, είχαμε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε. Ποτέ δεν παραδινόμαστε. Δεν ξέρω τι είδε ο διαιτητής, δεν ήταν ξεκάθαρο. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, όλοι κάνουν λάθη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πιο δίκαιο το αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Tη δεδομένη χρονική στιγμή δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας, δεν είμαστε αποτελεσματικοί όσο προηγουμένως. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικά πλέι οφ. Δεν μπορούμε να βλέπουμε την κορυφή, θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Όσον αφορά το τι φταίει το τελευταίο διάστημα και δεν μπορεί να νικήσει, ανέφερε: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας. Αυτό που μας λείπει το τελευταίο διάστημα είναι η αποτελεσματικότητα και η αποφασιστικότητα. Να είμαστε πιο αποφασιστικοί στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου, δεν είναι θέμα ενέργειας. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί για να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας».