Φουλ για το σεντόνι η Ρεάλ Μπέτις, η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Λεβάντε και βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση.
Ο Κάρδενας είπε όχι σε σουτ του Τέγιο στο 10’ αλλά στο 13’ ο Φεκίρ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μιραμόν και κατέληξε στα δίχτυα της Λεβάντε για το 0-1. Στο 18’ και στο 22’ ο Σίλβα πρόλαβε τους Ντε Φρούτος και Μοράλες και στο 28’ μετά από κόρνερ ο Πετσέγια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και ο Έντγκαρ πήρε το ριμπάουντ αι πάσαρε εκ επαφής για το 0-2.
Μάλιστα στο 41΄η Μπέτις έβγαλε όμορφη αντεπίθεση και ο Καρβάλιο με πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-3 ενώ με τη σέντρα ο Ντε Φρούτος σέντραρε από δεξιά και ο Ντάνι Γκόμεθ με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-3.
Το ματς είχε τον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και στο 47΄ο τε Φρούτος έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, ο Σίλβα έχασε την μπάλα και ο Ντάνι Γκόμεθ σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 2-3. Ωστόσο με τη σέντρα η Μπέτις κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Φεκίρ με τρομερή εκτέλεση έγραψε το 2-4.
Στο 62’ και στο 64’ ο Κάρδενας είπε όχι σε σουτ των Ρόδρι και Ιγκλέσιας ενώ στο 67’ νίκησε και τον Λάινες και στο 73’ αποβλήθηκε ο Σολδάδο που είχε μόλις 8 λεπτά στο ματς. Στα τελευταία 20 λεπτά η Μπέτις είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε και κάποιες ευκαιρίες και κράτησε εύκολα το 4-2.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Κλερκ, Κάσερες (65’ Μπάρντι), Βέσο (39’ Ρομπέρ Πιέρ), Ντουάρτε, Μιραμόν (71’ Πουμπίγ), Μάλσα, Μελέρο, Ντε Φρούτος, Μοράλες, Ντάνι Γκόμεθ (65’ Σολδάδο)
ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν, Πετσέγια, Μπάρτρα, Μορένο, Καρβάλιο (79 Ρουϊμπάλ), Έντγκαρ Γκονζάλες, Φεκίρ, Ρόδρι (65’ Λάινες), Τέγιο (65’ Γουαρδάδο), Ιγκλέσιας (65’ Γουίλιαν Ζοσέ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ