Τεράστιο διπλό με 1-0 πέτυχε, η Άρσεναλ στην έδρα της Γουλβς και βρέθηκε στο -1 από την τετράδα και τη Γουέστ Χαμ, έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα!
Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 25ο λεπτό κι έμελλε να καταλήξει και  σε γκολ για την Άρσεναλ. Μετά από κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Γουλβς, ο Λακαζέτ πρόλαβε κι έβαλε την προβολή προ του Σα και ο Γκάμπριελ εκ επαφής έκανε το 0-1 με σουτ.
Στο 37’ ο Ράμσντεϊλ μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Χιμένες και στο 43’ ο Σα απέκρουσε το πλασέ του Λακαζέτ. Στο 69ο λεπτό η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτινέλι και στο 71’ ακυρώθηκε γκολ του Χιμένες. Στην επόμενη φάση ο Λακαζέτ αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Σα και στο 83’ ο Χόλντινγκ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Τσικίνιο.
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μάρσαλ (62’ Αΐτ Νουρί), Κόαντι (81’ Σίλβα), Κίλμαν, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Σάις, Νέβες, Ποντένσε, Χιμένες, Τρινκάο (62’ Τσικίνιο).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σέντρικ Σοάρες, Γουάιτ, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Τζάκα, Παρτέι, Όντεγκααρντ (68’ Σμιθ Ρόου), Λακαζέτ (81’ Ενκετιά), Σακά (74’ Χόλντινγκ), Γκάμπριελ.