Ομολογουμένως στο άκουσμα της είδησης της μετεγγραφής του Μιλιντσεάνου πολλοί φίλοι της ομάδας δεν είχαν δώσει και ιδιαίτερη σημασία. Μια από τα ίδια σκέφτηκαν, βλέποντας κιόλας το βιογραφικό του Μολδαβού επιθετικού, σε σημείο να αστειεύονται μεταξύ τους αν στην Μολδαβία παίζουν μπάλα. Όλα αυτά έχουν αλλάξει μετά από τις πρώτες εμφανίσεις του Μιλιντσεάνου. Ένας ποιοτικός φορ περιοχής που έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει αυτό δείχνουν αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι η ΑΕΛ απέκτησε κίνηση στην αντίπαλη περιοχή.
Παρακολουθώντας τον ποδοσφαιριστή δεν είναι μόνο οι κινήσεις με την μπάλα, αλλά και αυτές που κάνει χωρίς μπάλα που δείχνουν το πόσο κατέχει το τόπι. Προφανώς για να μην μένουν και λανθασμένες εντυπώσεις, στην Μολδαβία ξέρουν μπάλα όπως φαίνεται και ο Νικολάε Μιλιντσεάνου έχει φροντίσει να το αποδείξει. Η ΑΕΛ έχει απόκτηση κίνηση μπροστά και έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη στα κατεβάσματα της. Σε αυτό για να αποδίδομαι και σωστά τις τιμές, έχουν βοηθήσει και οι υπόλοιπες μεταγραφές του Ιανουάριου, Μαρόσα και Μπαλντέ έχουν δώσει αυτό που έλειπε όλη την χρονιά από την ομάδα.
Από την άλλη οι τρεις τους φέρεται να παρασύρουν και τους υπόλοιπους, ο Έουλερ γίνεται ξανά ουσιαστικός ενώ επιτέλους έδωσε ασίστ και ο Τόρες γράφοντας και μια καλή εμφάνιση για φέτος.
Αυτά είναι τα πλέον σημαντικά που πρέπει να κρατήσει η ΑΕΛ στην συνέχεια, την αγωνιστική της άνοδο για να είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι της χρονιάς, με το Απόλλων στο κύπελλο. όπως είπε και ο προπονητής μετά το χθεσινό παιχνίδι η ομάδα θα πρέπει να δει πώς να αποφύγει τα λάθη που κάνει για να έχει και ουσιαστικές ελπίδες για την ανατροπή.

Αριστείδου Μιχαήλ