Άλλο το παιχνίδι της Πέμπτης, άλλο αυτό της Κυριακής για την Πάφος FC όπου θα τα παίξει… όλα για όλα για την νίκη. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήξερε από την αρχή ότι θα είχε δύσκολο έργο όμως μπήκε στο ματς να το παλέψει. Έστω κι αν δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, ήταν πολύ πιο επικίνδυνη από την Ανόρθωση, παίζοντας μάλιστα με αλλαγές στην 11άδα, με τον Ντάρκο Μίλανιτς να προχωρεί σε… ροτέισιον.
Παίκτες όπως οι Αλ-Γκαντιούι, Πάντσεον, Ζάιρο, δεν έπαιξαν περισσότερο για να πάρουν «ανάσες» (σ.σ. οι δύο τελευταίοι ήταν εκτός αποστολής), ενώ και οι Ταλίς, Χέσταντ και Πάνιτς που μπήκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ματς, προβάρουν φανέλα βασικού. Αγωνιστικά δεν υπολογίζεται μόνο Ζοάο Αουρέλιο. Για τον Αΐλτον προκύπτει εξέλιξη (Διαβάστε ΕΔΩ).
Η ομάδα της Πάφου μοιάζει έτοιμη φέτος για την… υπέρβαση που όλοι περιμένουν και το ματς της Κυριακής είναι κρίσιμο. Ήδη υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Ανόρθωση. Μία νίκη την Κυριακή, αλλάζει πολλά, μεταξύ αυτών και το status της παφιακής ομάδας…

Κύπρος Εγγλέζος