Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αχυρώνας.
Αναλυτικά:
Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ακρίτα και με αφορμή ανακοινώσεις της ομάδας της Χλώρακας θέλουμε να αναφέρουμε τα πιο κάτω:
α) αρχικά θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Jawad El Jemili και να πούμε ότι στη φάση του τραυματισμού του και ο δικός μας ποδοσφαιριστής Θεόδουλος Θεοδούλου υπέστη θλάση μέσω πλέυριου μυός και έμεινε για τρεις ώρες στο νοσοκομείο Πάφου. Το φάουλ δεν ήταν αντιαθλητικό γι αυτό και δεν τιμωρήθηκε ο παίκτης με κίτρινη κάρτα. Οι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά την πτώση τους.
β) παρατηρούμε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να παρουσιαστεί ότι η ομάδα μας έπαιξε σκληρά και αντιαθλητικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και η απουσία εφτά βασικών ποδοσφαιριστών μας δε μας άφηνε άλλη επιλογή από το να παίξουμε δυνατά και με πάθος. Η ομάδα του Ακρίτα ήταν καλύτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες και ίσως να μην είχε την τύχη με το μέρος της αλλά όλα αυτά δεν δικαιολογούν την παραπληροφόρηση που βλέπουνε να γίνεται.
γ) Η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα. Άλλωστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες. Το αποτέλεσμα το καθόρισε η αστοχία και η ατυχία των ποδοσφαιριστών του Ακρίτα αλλά κυρίως το πάθος, η δύναμη και η αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών μας. δ) τελειώνοντας θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ακρίτα αλλά και να συγχαρούμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.