Στην ΑΕΛ χάθηκε οριστικά ο στόχος του πρώτου γκρουπ και αναγκαστικά θα αγωνιστεί στο δεύτερο. Ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι να σταθεί στο ύψος της και να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θα μπλεχτεί σε περιπέτειες. Ναι μεν υπάρχει μια απόσταση ασφαλείας προς το παρόν αλλά στην ομάδα δεν θέλουν να σκέφτονται ότι τα πράγματα θα πάνε χειρότερα.
Οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να βρουν κίνητρα μέσα από τα επόμενα παιχνίδια και να μην παρουσιαστούν σε καμία περίπτωση αδιάφοροι, μένοντας μακριά από περιπέτειες. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Δόξα έχει ολοκληρωθεί, με το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη να ετοιμάζεται για την αυριανή μάχη. Ένα παιχνίδι που στόχος είναι η νίκη και η απομάκρυνση της από τις πιο κάτω θέσεις.
Ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μεντόγιεβιτς, Αβραάμ και Μιλιντσεάνου, όπως και τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αναμένεται να παρατάξει τους Μέγιερι, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Σάντος,Μαζάν, Ζντραβκόφσκι, Παπαφώτης, Μπαλντέ, Τόρες, Μαρόσα καιΤσέποβιτς.

Αριστείδου Μιχαήλ