Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet, «ΑΝΟλα στην φόρα», ήταν ο ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» Αμρ Ουάρντα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Ήταν δύσκολο να βρούμε τα πατήματά μας. Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε. Αυτά όμως συμβαίνουν σε μία μεγάλη ομάδα, κάποτε είσαι στα πάνω σου, κάποτε στα κάτω. Τώρα παίζουμε καλά, είμαστε στην 2η θέση, θέλουμε να ανέβουμε στην πρώτη και να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι από τα πιο μεγάλα ντέρμπι. Παίξαμε με πάθος. Όταν παίζουμε σαν ομάδα αυτός είναι ο στόχος μας. Πάντα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και όχι τον ένα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, στο επιτελείο και στους οπαδούς που είναι δίπλα στην ομάδα όπου κι αν παίζουμε».
Για την παρουσία του Λόρια: «Ο Λόρια ήταν πολύ καλός, μας βοήθησε. Σε αυτά τα ματς πρέπει να έχεις έτοιμους 25 παίκτες και αυτό φάνηκε όταν μπήκαν στο ματς οι Ιωάννου και Χρυοστόμου. Αυτά τα ματς είναι έξι βαθμοί. Όταν είσαι στην πιο ιστορική ομάδα στην Κύπρο πρέπει να κερδίζεις τέτοια ματς».
Για την αναρρίχηση της ομάδας στην βαθμολογία, όταν πριν δύο μήνες δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα: «Πριν δύο μήνες ήμασταν 9η θέση. Έγινε ένα μεγάλο μίτινγκ στην ομάδα, με διοίκηση, προπονητή και όλους. Ο προπονητής μας είπε τότε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο.  Ο προπονητής μίλησε ξεχωριστά στον καθένα μας. Eμένα μου είπε ότι είμαι πολύ καλός παίκτης όμως πρέπει να το δείξω στο γήπεδο και ότι είμαστε μια οικογένεια. Αν η ομάδα είναι οικογένεια, πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερη οικογένεια. Από τότε, δεν έχουμε χάσει παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ντέρμπι και έχουμε δείξει ότι ξέρουμε από ντέρμπι».
Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Πολλοί παρεξηγούν τον προπονητή μας επειδή σπάνια χαμογελά. Δεν πρέπει να τον παρεξηγούν. Η νοοτροπία του είναι ότι δεν θέλει να χάνει με τίποτα και αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο που είμαι εδώ. Είναι από τα πολύ καλά στοιχεία που έχει ο προπονητής. Mετά το ΑΠΟΕΛ, μας είπε ότι πάμε στο επόμενο ντέρμπι».
Για τα ματς Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ: «Όπου πάω συναντώ το ΑΠΟΕΛ. Είναι μεγάλα ματς, έχω εμπιστοσύνη σε όλους στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Δεν θα πω μεγάλα λόγια για να χαρεί αυτός που ακούει. Το πιστεύουμε. Όταν έρχεται μια ισοπαλία την νιώθουμε σαν ήττα. Ο κόσμος έρχεται πιο μαζικά στο γήπεδο γιατί νιώθει ότι θα δει παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν για τη φανέλα. Εμείς θέλουμε να πάμε στον τελικό και η ουσία είναι να πάρουμε το κύπελλο».
Για τον κόσμο: «Είναι πολύ ωραία να λαμβάνεις τόση αγάπη από τον κόσμο. Σε βοηθάει αυτό, να προσπαθείς περισσότερο. Είναι στήριγμά μου και η κοπέλα μου. Είναι Ανορθωσιάτισσα από μικρό παιδί, όλη η οικογένειά της. Είναι δίπλα μου σε ότι κι αν κάνω. Πολύ δύσκολα θα δω τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Ακόμα κι αν μου κάνουν πρόταση, δεν νομίζω να πάω σε άλλη ομάδα εδώ. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα παίξω σε άλλη ομάδα της Κύπρου. Δεν θέλω να χαλάσω την σχέση μου που έχω με τον κόσμο. Θα είναι λυπημένη και η κοπέλα μου αν το κάνω αυτό».
Για τα όσα σχολιάζονται προς το πρόσωπό του: «Αναρωτιέμαι αν με έχετε δει να κάνω τίποτα στην Κύπρο, αν έχω βγει έξω να διασκεδάζω. Πολλοί θα πουν πράγματα για σένα. Το ξέρω ότι λένε πολλά. Κάποιοι για να μου καταστρέψουν την ψυχολογία, κάποιοι άλλοι «μπράβο παιχταρά». Το θέμα είναι τι βλέπετε εσείς. Προκαλώ με την ομάδα ή όταν βγαίνω; Εμένα με ενδιαφέρει να παίζω καλά και να βοηθώ την ομάδα. Στην κοινωνία που ζούμε, κρίνει ο κόσμος χωρίς να με ξέρει. Δεν με ξέρουν, κρίνουν στα social media. Αυτοί που μισούν, θα συνεχίσουν να το κάνουν».
Για το αν θα μείνει στην Κύπρο και την Ανόρθωση: «Για τον εαυτό μου η μεγαλύτερη ομάδα είναι η Ανόρθωση. Αφού είμαι εδώ, δεν χρειάζεται να πάω σε άλλη. Δεν είναι το παν τα λεφτά. Είναι και η πιο ιστορική ομάδα. Δεν έχει ιστορία μόνο, αλλά και μέλλον. Έχω στόχους, αν έρθει πρόταση από Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, όμως να θυμάται ο κόσμος ότι θα γυρίσω».