Το καταλανικό ΜΜΕ έριξε… βόμβα πριν καν έρθει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την Sport έχει καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» του Πάουλο Ντιμπάλα.
Ο Αργεντινός αστέρας το καλοκαίρι ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους. Οι συνομιλίες του παίκτη με την πλευρά των «μπιανκονέρι» για επέκταση του συμβολαίου έχουν ναυαγήσει.
Αποτέλεσμα ο 28χρονος τις τελευταίες εβδομάδες να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Αυτή όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του Καταλανών θα είναι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με λαμπρά ονόματα ξοδεύοντας παράλληλα όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.
Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι μια σταθερή αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ευλαβικά τη Γιουβέντους και συχνά πυκνά κάνει τη διαφορά. Από τη στιγμή που η «Μεγάλη Κυρία» έδειξε διάθεση να τον αποχωριστεί, οι υπόλοιποι μεγάλοι της Ευρώπης έτρεξαν να προλάβουν και να τον αρπάξουν.

Οι Καταλανοί στέλνουν… καρφί τον Ντιμπάλα στην Μπαρτσελόνα
Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι σαφές πως δε θέλει με τίποτα να χάνει τέτοιες ευκαιρίες. Το έχει δείξει άλλωστε στην δεύτερη θητεία του πως λατρεύει να αποσπά το «ναι» από ποδοσφαιριστές που δεν δεσμεύονται με συμβόλαια. Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών ξέρει πως τα οικονομικά της ομάδας δεν μπορούν να αντέξουν δαπανηρές μεταγραφές. Έτσι ρίχνει αποκλειστικά το βάρος στα συμβόλαια των παικτών προσφέροντας τους όσα εκείνοι ζητούν. Ο Πάουλο Ντιμπάλα τους τελευταίους μήνες έμεινε να διαφωνεί με τη Γιουβέντους για τα χρήματα.
Η μία πλευρά με την άλλη έχουν μεγάλη διαφορά στις προτάσεις τους. Αυτό είναι και το αγκάθι που οδηγεί στην ρήξη. Στα 28 του ο Αργεντινός ετοιμάζεται να ζήσει νέες προκλήσεις. Έτσι δεν αποκλείεται να τον δούμε την επόμενη σεζόν στα «μπλαουγκράνα] πλάι στους Φεράν Τόρες, Τραορέ και λοιπούς. Μια ηγετική φυσιογνωμία που μπορεί να δώσει λύσεις στα πλάνα του Τσάβι.