Με ένα γκολ του αδελφού του Σοφιάν Άμραμπατ (αδελφός του Νορντίν) η Φιορεντίνα απέδρασε από την έδρα της Σπέτσια επικρατώντας με 2-1. Οι «βιόλα» κέρδισαν πέναλτι στο 15′ σε μαρκάρισμα στον Γκονσάλες. Το εκτέλεσε ο Πιότεκ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Πολωνός φορ εξιλεώθηκε στο 42′ όταν πήρε την μπαλιά από τον Μαλέχ και έκανε το 0-1. Στο 69′ ο Νίκο Γκονσάλες εκτέλεσε κόρνερ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά ο επιθετικός της Φιορεντίνα δεν κατάφερε να πλασάρει τον Προβεντέλ. Αφού άντεξε την πίεση η Σπέτσι κατάφερε να ισοφαρίσει να ισοφαρίσει στο 74′ με τον Αγκουντέλο ο οποίος βγήκε απέναντι στον Τερατσιάνο και εκτέλεσε σωστά. Από εκεί και πέρα όμως η Φιορεντίνα πίεσε. Απείλησε στο 87′ με τον Μπιράγκι και δύο λεπτά μετά ο Σοφιάν Άμραμπατ με συρτό σουτ πέτυχε το 1-2.
ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Ερλίκ, Νικολάου, Ρέκα, Κίβιορ, Σάλα (57’Αγκουντέλο), Γκιάσι (57’Κόλεϊ), Ματζόρε (76’Μπουράμπια), Βέρντε, Μανάι (57’Ενζολά).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Μιλένκοβιτς, Οντριοθόλα, Μαλέχ (62’Ντάνκαν), Άμραμπατ, Καστροβίλι (85’Ικονέ), Σοτίλ (78’Σαπονάρα), Πιότεκ (79’Καμπράλ), Γκονσάλες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ