Την Κυριακή (6/2) συνεχίζεται η 22η αγωνιστική της Super League Interwetten, με το κυρίως σκέλος του προγράμματος να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.
Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, με την αναμέτρηση αυτή να ανοίγει χρονικά την ημέρα. Η Ένωση μετράει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές ισάριθμες ήττες απέναντι σε Βόλο (1-2) και Άρη (2-1) και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία από την άλλη κινδυνεύει με υποβιβασμό ούσα στο στην τελευταία θέση και χρειάζεται μία βαθμολογική ανάσα.
Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Νίκαια από τον Ιωνικό, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ.
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μετά την ήττα στο Ηράκλεια από τον ΟΦΗ (3-2) είναι έκτοι και δεν έχουν περιθώρια για άλλα λάθη. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη προέρχεται από το διπλό στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα είναι δεύτερος και στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Θυμίζουμε ότι το Λαμία – Αστέρας που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους γηπέδούχους.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

  • 15:00 ΑΕΚΑπόλλων Σμύρνης / COSMOTE SPORT 1HD
  • 17:15 Ιωνικός – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 2HD
  • 19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός / NOVASPORTS PRIME

H βαθμολογία