Η τελευταία εξέλιξη με την επικείμενη αναβολή των δύο προσεχών αγώνων της ΠΑΕΕΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα, δημιουργεί νέο μπέρδεμα και… πονοκέφαλο στην ΚΟΠ, η οποία είναι υποχρεωμένη πλέον να βρει νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή τους.
Η ΠΑΕΕΚ έχει ήδη να δώσει δύο εξ αναβολής παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα αναμετρηθεί με το ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο και στις 18 του μήνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το ματς με τον Απόλλωνα στο Μακάρειο για την 21η αγωνιστική.
Απ’ εκεί και πέρα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός που επηρεάζονται από τα παιχνίδια που αναβάλλονται με την προσφυγική ομάδα, θα παίξουν μεταξύ τους στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ για την 21η αγωνιστική θα παίξουν τη Δευτέρα 14 του μήνα, η ΑΕΚ με το ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός με την Ανόρθωση.
Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι εκκρεμεί ο προγραμματισμός της 22ης αγωνιστικής, δηλαδή της τελευταίας της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και η ΚΟΠ καλείται να βρει ημερομηνίες τόσο γι’ αυτήν, όσο και για τα δύο νέα παιχνίδια που αναβάλλονται…

Ανδρέας Βεντούρης