Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, που άφησε… αιχμές για το θέμα του χημείου και την χρησιμοποίηση των Ακοράν-Ροσάλες.

Πρώτο σχόλιο: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την μεγάλη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δεχθήκαμε γκολ, μπορέσαμε κι αντιδράσαμε. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Έγιναν μεγάλες μάχες από δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για τις απουσίες: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία τις απουσίες, όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή πρέπει να παίρνει τις ευκαιρίες. Ίσως αν αλλάξουμε και εμείς χημείο, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα με τα τεστ στο μέλλον. Άκουσα κάποιες ιστορίες, δεν θα επεκταθώ.  Σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Ακυρώθηκε το παιχνίδι κυπέλλου, θα επικεντρωθούμε στον αγώνα πρωταθλήματος έχοντας μια βδομάδα να δουλέψουμε.

Για το πανό που γράφει «είναι τρελός ο Γερμανός»: «Δεν είμαι τελείως τρελός, έχω δύο παιδιά κι έχω ηρεμήσει. Έχουμε κι άλλους Γερμανούς, αν εννοούν εμένα το δέχομαι, ίσως όταν σε θεωρούν τρελό σε θεωρούν ανίκητο».

Για την ενέργειά του να μπει στο γήπεδο στη φάση με Κατελάρη-Ναούμ: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όταν χτύπησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έτρεξα για να βοηθήσω αν τυχόν γύρισε η γλώσσα του, θέλω να το διευκρινίσω αν παρερμηνεύτηκε. Είμαι τρελός αλλά όχι τόσο τρελός για να μπω και να χτυπήσω παίχτη».