Έχει και… τρίτο ημίχρονο ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα. Για πολλούς αναμενόμενο κι αφορά την υπόθεση των τεστ των Ακοράν και Ροσάλες. Η ομάδα της Λάρνακας δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα για έναν και μόνο λόγο: το ότι έχει γραπτώς την αποδέσμευση των δύο ποδοσφαιριστών της από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Αυτό είναι το… ατού της στην συγκεκριμένη υπόθεση κι από τη στιγμή που πρόκειται για το κρατικό νοσοκομείο, αυτομάτως η αποδέσμευση γίνεται ουσιαστικά από το αρμόδιο Υπουργείο.
Απ’ εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την σπουδαία από κάθε άποψη νίκη επί του Απόλλωνα, που της δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές ενόψει της συνέχειας.
Είναι εμφανές ότι χρειάζεται χρόνο για να φτάσει τα δικά της στάνταρ από πλευράς απόδοσης, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός προπονήσεων για μεγάλο διάστημα και φάνηκε η έλλειψη ρυθμού.
Έχει αρκετά να κρατήσει, τόσο στην πλευρά των θετικών αλλά και στων αρνητικών για να τα διορθώσει. Είναι το τρίτο ματς τελευταίως που σκοράρει αλλά… καπάκι δέχεται την ισοφάριση (προηγήθηκαν Ομόνοια και Πάφος FC) και είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να το φτιάξει.
Η προσοχή θα στραφεί από αύριο Δευτέρα στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, αν και στην ΑΕΚ πιθανότατα θα ετοιμαστούν (και) για το τι θα ακολουθήσει… εκτός γηπέδου μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ανδρέας Βεντούρης