Η πέραση που έχει ο Μαουρίσιο στην αραβική χερσόνησο δεν εξαντλήθηκε στην καλοκαιρινή πρόταση της σαουδαραβικής Νταμάκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί μια νέα τις τελευταίες ώρες, αυτή τη φορά από ομάδα του Κατάρ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει διαρρεύσει η ταυτότητά του club.
Πρόταση την οποία ο 34χρονος χαφ – όπως και την καλοκαιρινή – αντιμετωπίζει θετικά μιας και είναι άκρως συμφέρουσα οικονομικά, πρόταση με συγκεκριμένο ορίζοντα αποδοχής (ή όχι) αφού η ομάδα που την έχει καταθέσει θέλει να γνωρίζει άμεσα, εντός του επόμενου διημέρου, αν μπορεί να υπολογίζει στον “Μάουρι” ή όχι.
Και το κυριότερο, πρόταση για την οποία έχει ήδη ενημερώσει ο Μαουρίσιο τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αξιώνοντας την αποδέσμευσή του. Αποδέσμευση η οποία δεν θα αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος στους “πράσινους”, παρά μόνο το υπόλοιπο του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος – έχοντας πλέον την ευχέρεια να υπογράψει όπου επιθυμεί μιας και έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό – ζητάει να γίνει δεκτή μια (ακόμη) πρόταση που του εξασφαλίζει ένα πολύ καλό (σαφώς καλύτερο από το τρέχον) τελευταίο συμβόλαιο.