Οι «λύκοι» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκεί όπου είχαν να κερδίσουν από το 1980
Ξεκίνημα με το αριστερό στο 2022 για τη Γιουνάιτεντ και ταυτόχρονα με ιστορικό διπλό για τη Γουλβς. Οι «λύκοι» κέρδισαν μέσα στο «Ολντ Τράφορντ μετά από 41 ολόκληρα χρόνια (1-0), βλέπουν Ευρώπη κι έβαλα δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους» σχετικά με την τετράδα.
Στο 9ο λεπτό ο Ντε Χέα είπε όχι σε μακρινό σουτ του Μάρσαλ ενώ στο 12’ έδιωξε δύσκολα και το νέο φοβερό σουτ του Νέβες. Ο Ισπανός συνέχισε με νέα μεγάλη επέμβαση στο 18’, μετά από σουτ του Σεμέδο, ενώ στο 27’ το πλασέ του Χιμένες πέρασε ελάχιστα έξω.
Στο 35ο λεπτό η Γουλβς άγγιξε το γκολ καθώς η κεφαλιά του Χιμένες πέρασε  μόλις έξω ενώ στο67’ ο Μάτιτς έκανε όμορφη ενέργεια κι έδωσε στον Φερνάντες, που πλάσαρε στο δοκάρι.
Στο 68ο λεπτό ο Κριστιάνο σκόραρε  με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 70’ το διαγώνιο σουτ του ΜακΤόμινεϊ από αριστερά, έφυγε μόλις έξω.
Στο 75ο λεπτό η Γουλβς απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες των «κόκκινων διαβόλων» καθώς το φάουλ του Σάις, τράνταξε το δοκάρι του Ντε Χέα και τελικά στο 82’ έφτασε στο γκολ. Ο Τραορέ σέντραρε από δεξιά, η άμυνα της Γιουνάιτεντ απομάκρυνε και ο Μουτίνιο με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.
Στο 90+6′ ο Σα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες και κράτησε το μηδέν.
M.ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Βαράν, Σο, Γουάν Μπισάκα (84’ Ελάνγκα), Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (76’ Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (60’ Μπρούνο), Ρονάλντο, Καβάνι
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μάρσαλ, Κόαντι, Σεμέδο, Κίλμαν, Μουτίνιο, Σάις, Νέβες, Ποντένσε (88’ Ντεντόνκερ), Τρινκάο (66’ Τραορέ), Χιμένες (81’ Φάμπιο Σίλβα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ