Με βάσει τα υφιστάμενα δεδομένα κι εννοούμε τις απουσίες που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή, ο Χένινγκ Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Μοναδική περίπτωση να διαφοροποιηθεί το σκηνικό, είναι να προκύψει λίαν συντόμως μία… εξωτερική κίνηση κι εννοούμε ασφαλώς μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Πόσο εφικτό όμως είναι να έρθει τόσο σύντομα ένας παίκτης που θα βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο ετοιμότητας που θα μπει στο γήπεδο σε ελάχιστες ώρες…;
Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται (για την συγκεκριμένη γραμμή) οι Ντίσκερουντ, Γκόμεθ, Μπασιρού, Σέχου και Κούσουλος, ενώ εκτός πλάνων είναι επίσης οι Ουζόχο, Ζαχαρίου και Μποτεάκ. Από την Ομόνοια δίνονται επίσης αμφίβολοι οι Τζιωνής και Τσέποβιτς.
Επιστρέφει μεν ο Λανγκ, αποτελεί ουσιαστικά νέα προσθήκη ο Ασάντε, αλλά δεν είναι επιλογές για τη μεσαία γραμμή. Η επάνοδος φυσικά του πρώτου πιθανότατα να επηρεάσει, αφού ενδέχεται να φέρει τον Παναγιώτου από την άμυνα στον κεντρικό διάδρομο.
Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Χαραλάμπους, ενώ επιπλέον επιλογές αποτελούν οι νεαροί Ασημένος και Σάββα. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, πλην απροόπτου η Ομόνοια θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό με αμιγώς… κυπριακή μεσαία γραμμή καθώς αυτές είναι οι διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ.

Ανδρέας Βεντούρης