Το βάρος στην ενίσχυση έχει ρίξει η Ανόρθωση και αυτό φαίνεται καθώς έχει ήδη προχωρήσει σε προσθήκη στην επιθετική γραμμή με την απόκτηση του Σόμα Νοβότνι. Από το πρωί της της Τρίτης έγινε γνωστό και το ενδιαφέρον προς τον Μάρκους Ροντέν (Διαβάστε ΕΔΩ) το οποίο μάλιστα είναι και σε προχωρημένο στάδιο.
Ο Σουηδός είναι εδώ και μέρες σε επαφές με την πλευρά της «Κυρίας», αφού έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Φροζινόνε, ομάδα στην οποία και ανήκει. O Ροντέν δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή της ομάδας της Serie B και αυτό τον οδηγεί στην πόρτα εξόδου. 
Και από τη στιγμή που έχει τα στοιχεία που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια για να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, βρίσκεται εντός οικονομικών πλαισίων και θα πάρει τις ευκαιρίες του στην Ανόρθωση, δεν το… πολυσκέφτηκε ο γεωργιανός για να δώσει την εντολή στη διοίκηση να προχωρήσει την περίπτωσή του.
Στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και αυτή τη μεταγραφή.
RAPID ΚAI PCR TEΣΤ: Επί καθημερινής βάσης πραγματοποιούνται οι έλεγχοι στην Ανόρθωση μετά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν. Μετά τους ελέγχους που έγιναν την Τρίτη, όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.
ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ: Όσο αφορά το αίτημα για αναβολή του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που δεν βιάζονται να πράξουν στην Ανόρθωση. Άλλωστε της δίδεται το δικαίωμα να το καταθέσει μέχρι και την Παρασκευή και αναμένεται να συμβεί.

Κύπρος Εγγλέζος