Ο προπονητής του Ονήσιλου Σωτήρας, Μιχάλης Μάρκου,μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την πρόκριση επί της Καρμιώτισσας στο θεσμό του Κυπέλλου αλλά και για το σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή.
«Ήταν μία πρόκριση όπου δέιξαμε ότι το θέλαμε παραπάνω από τον αντίπαλο. Οι δύο νίκες σε ισάριθμά παιχνίδια κόντρα στην Καρμιώτισσα το δείχνουν άλλωστε. Η ιστορία έγραψε και είμαστε στους «8» του θεσμού, συνεχίζουμε και θέλουμε να το απολαύσουμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ερμή (σήμερα στις 14:30, LIVE balla.com.cy) και σαφώς ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε», είπε αρχικά.
Για το πως περιμένει το παιχνίδι και το μερικό ροτέισιον με Καρμιώτισσα: «Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε για το παιχνίδι. Με την Καρμιώτισσα πήραν ανάσες κάποιοι παίκτες όμως αγωνίστηκαν αρκετοί βασικοί. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό θέλουμε να εκμεταλλευτούμε».
Για το ότι εκτός έδρας δεν παρουσιάζει ο Ονήσιλος το αγωνιστικό πρόσωπο όπως και στα εντός: «Εμείς προσπαθούμε σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια. Ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, θα αλλάξει τα δεδομένα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με Νέα Σαλαμίνα, Αγία Νάπα και Καρμιώτισσα στα επόμενα. Παιχνίδια που στον α’ γύρο είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις, όμως τώρα προέχει ο Ερμής. Είμαστε στους στόχους μας που ήταν η 8άδα, είμαστε έβδομοι και θα συνεχίσουμε. Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν άγχος και θεωρώ πως μπορούμε ακόμη και πιο ψηλά».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πλην από τον Κάστανο που είναι εδώ και καιρό εκτός με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, έχω όλους τους υπόλοιπους ετοιμοπόλεμους. Η ομάδα είναι εκεί και θα το παλέψουμε. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Κύπρος Εγγλέζος