Η όλη ιστορία, με τον τρόπο που εξελίχθηκε στην Ανόρθωση για τον Μάρκους Ροντέν, δεν… έκατσε καλά στον Τιμούρ Κετσπάγια, με την βαρωσιώτικη ομάδα να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με άλλους ποδοσφαιριστές. Στο shortlist που έχει ο γεωργιανός προπονητής, υπάρχουν τρία ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει ήδη υπάρξει πρώτη επαφή για βολιδοσκοπήσεις στο κατά πόσο υπάρχει επιθυμία και ενδιαφέρον για να παίξουν στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Ο Τιμούρ είναι αποφασισμένος να φέρει παίκτη στην «Κυρία» που να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή και την ίδια ώρα φαίνεται διατεθειμένος να το… τραβήξει όσο γίνεται για να φέρει ποδοσφαιριστή 11άδας!
Ωστόσο προκύπτει ενδιαφέρον και για τον Έσελινγκ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας (Διαβάστε ΕΔΩ). 
ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ: Επί καθημερινής βάσης γίνονται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην Ανόρθωση μετά και τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα, με τις τελευταίες ημέρες να φαίνεται πως έχει σχεδόν μηδενιστεί η διασπορά.
ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ: Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, δόθηκε στους παίκτες διήμερο ρεπό για το σαββατοκύριακο. Η επιστροφή στο «Αντώνης Καράς» θα γίνει από τη Δευτέρα.

Κύπρος Εγγλέζος