Η Γουέστ Χαμ θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στοχεύει στην απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραλφ Ράνγκνικ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ιανουάριος είναι ήδη εδώ και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ετοιμάζονται να ενισχυθούν στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μία από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν νέους παίκτες στο δυναμικό τους είναι η Γουέστ Χαμ που έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στους επόμενους μήνες, με παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλα και Ευρώπη.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Express», τα «σφυριά» θέλουν να φέρουν πίσω στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τον Τζέσι Λίνγκαρντ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να κερδίσει χρήματα από την πώληση του παίκτη.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στη Γουέστ Χαμ το πρώτο εξάμηνο του 2021 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που «αναγέννησαν» την καριέρα του. Στη φετινή σεζόν μετράει μόλις 8 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας σκοράρει 2 τέρματα.