Στην κουβέντα ανάμεσα στον Μιχάλη Παπαγεωργίου και τον Κώστα Μαλέκο στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε», η συζήτηση έφτασε στον Γιάννη Σατσιά και ο Μιχάλης Παπγεωργίου ζήτησε από τον «Μάλε» την άποψη και μια… σύγκριση με τον πατέρα του Μαρίνο Σατσιά.
«Μετά τον τραυματισμό του επανήλθε και είναι έτοιμος να βοηθήσει» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κώστα Μαλέκου.
Φαίνεται διαφορετικός ποδοσφαιριστής από τον πατέρα του:  «Αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν και άλλους δίπλα τους. Ο Μαρίνος Σατσιάς ήξερε ποδόσφαιρο όπως ξέρει και ο μικρός. Και ο Μαρίνος και ο μικρός έχουν και τεχνική και πάσα».
Δεν είναι πιο επιθετικογενής παίκτης ο μικρός; «Δεν νομίζω. Και ο Μαρίνος όταν πήγα στο ΑΠΟΕΛ και είχε χρόνια η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα ήθελε παίκτες δίπλα του. Δεν το λέω επειδή πήγα εγώ στο ΑΠΟΕΛ, αλλά ήθελε το κάτι έξτρα δίπλα του. Μετά ήρθαν και τα πρωταθλήματα. Μετά σταμάτησα εγώ, ο Μαρίνος συνέχισε και έφτασε και τις επιτυχίες στην Ευρώπη και είχε δίπλα του και τον Μοράις και τον Πίντο και τον Ντε Βινσέντι στα καλά του».
Χαίρεσαι να βλέπεις ποδοσφαιριστές Κύπριους να αγωνίζονται όπως ο Γιάννης Σατσιάς: «Δεν χαίρεται μόνο ο Μαλέκος, όλοι χαίρονται. Δεν βρίσκεις εύκολα πατέρα και γιο σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι εύκολο πράγμα».