ΑΕΛ: Γιατί δεν έπαιξαν οι Αμερικανοί (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Γιατί δεν έπαιξαν οι Αμερικανοί (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ για την μη συμμετοχή των δύο Αμερικανών της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με την ΕΘΑ

Ανακοίνωση

Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τα τεκταινόμενα της μη συμμετοχής των δύο Αμερικανών καλαθοσφαιριστών στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την ΕΘΑ Έγκωμης .
Με βάση το αναθεωρημένο πρωτόκολλο της ΚΟΚ οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές θα έπρεπε να είχαν στη κατοχή τους τεστ ταχείας ανίχνευσης (αφού έχουν λάβει μονάχα δυο δόσεις από το εμβολιαστικό πρόγραμμα) για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Οι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές μας εξασφάλισαν έγκαιρα αρνητικό αποτέλεσμα ταχείας εξέτασης (rapid test) αλλά δεν κατέστη δυνατόν να παραλάβουν το πιστοποιητικό της αρνητικής εξέτασης διότι δόθηκε αμερικανικός τηλεφωνικός αριθμός αντί ευρωπαϊκός . Συνεπώς δεν μπορούσε να παραληφθεί ο ΟTP κωδικός για να γίνει λήψη και ταυτοποίηση του εν λόγω πιστοποιητικού.
Ως διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ,απολογούμαστε για αυτή την αβλεψία και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.
Δεν τα παρατάμε και πιστεύουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την είσοδο της ομάδας στα playoffs. Καλούμε όλους τους ΑΕΛιστες να στηρίξουν την ομάδα μας στον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια στις 2 Φεβρουαρίου η ώρα 7:30, στο Νίκος Σολωμονίδης Αρένα . Να είστε όλοι εκεί , τίποτα δεν χάθηκε ! #aelbc
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

Related posts