Η «αποκάλυψη» του Απόλλωνα στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν ο Ολεξάντρ Νογιόκ ο οποίος δεν έπαιξε ούτε 6άρι, ούτε δεξιός μπακ που είναι οι βασικές του θέσεις, αλλά σαν κεντρικός αμυντικός και τα πήγε περίφημα.
Και με τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε να δένει, και με τον Χάμπο στην πορεία είχε την απαιτούμενη χημεία και αυτό λέει πολλά. Λέει ότι ο Ουκρανός μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες συνθήκες σε έναν αγώνα.
Με την εμφάνιση του στο Κύπελλο θέτει γερή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή την φορά θα έχει άλλον παρντενέρ. Αν είναι απόλυτα καλά ο Ρομπέρζ θα παίξει, ενώ είναι και η επιλογή του Τάσου Αυλωνίτη ο οποίος εγράφηκε κανονικά και έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Σε σχέση με τις επιλογές που είχε για τα… στόπερ ο Τσόρνιγκερ πριν την ΑΕΛ, αυτή την φορά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετρώντας τρεις ποδοσφαιριστές για να επιλέξει τους δύο που θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε ΕΔΩ τις διεργασίες στον Απόλλωνα μετά και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ.

Χρίστος Χρίστου