Για τον αγώνα με την Ανόρθωση και ότι αφορά την ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για το πόρισμα: «Αναμένουμε να μας σταλεί το πόρισμα. Είναι κάτι που το χειρίζεται το νομικό μας επιτελείο και περιμένουμε πλέον την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Δεν έχουμε πάρει το πόρισμα στα χέρια μας. Δεν μπορείς να ερμηνεύσεις την ανακοίνωση. Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή, το χειρίζεται το νομικό μας επιτελείο. Θα τοποθετηθούμε όταν θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα».

-Αν επηρέασε η ανακοίνωση που βγήκε λίγο πριν τον αγώνα: «Όταν το επικαλείσαι ακούγεται ως δικαιολογία και δεν το έχω κάνει ποτέ. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ήταν γεμάτο από άποψη δύναμης, πάθους και τακτικής. Δεν ήταν θεαματικό. Συμφώνησαν και οι δύο πως ήταν δίκαιος ο συμβιβασμός, Μας πληγώνει το ότι δεχθήκαμε την ισοφάριση χωρίς να είχαμε απειληθεί προηγουμένως από τον αντίπαλο. Στο τελευταίο 20λεπτο συμβιβαστήκαμε και θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Βγάλαμε ένα ακόμη ντέρμπι, είμαστε η μοναδική που δεν χάσαμε σε ντέρμπι έστω κι αν κάποιοι κρατάνε τα αρνητικά. Θα πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας ψυχολογικά και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε στο Δασάκι».

-Για το ότι η ΑΕΚ προηγήθηκε σε πέντε ματς αλλά στα τέσσερα δεν κράτησε το προβάδισμα: «Ίσως να είναι περισσότερο πνευματικό, είναι θέμα συγκέντρωσης. Εκ του αποτελέσματος δεν το κάναμε κι αυτό μας πληγώνει περισσότερο. Λίγο έλειψε να πληρώσουμε ένα μοιραίο λάθος στο τέλος. Έχουμε πράγματα τα οποία οφείλουμε άμεσα να διορθώσουμε. Είμαστε στο -2 από τον Απόλλωνα και στο -1 από τον Άρη. Χρειαζόμαστε μία νίκη».

-Για τους αρκετούς χαμένους βαθμούς το τελευταίο διάστημα: «Στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος είχαμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Οφείλουμε να το διορθώσουμε. Είναι παιχνίδια λεπτών ισορροπιών. Απέμειναν πέντε παιχνίδια και μετά μπαίνουμε σε έναν κυκεώνα ντέρμπι».

-Για τον Σαρφό: «Από τη στιγμή που αντιμετώπιζε κάποια θέματα η πλευρά του ποδοσφαιριστή, αποσύραμε από προχθές το ενδιαφέρον μας και κοιτάζουμε για άλλες περιπτώσεις».