Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα και ως είθισται στην Ουγγαρία γίνεται η ανασκόπηση της παρουσίας των Ούγγρων ποδοσφαιριστών που παίζουν εκτός της χώρας. Στην Κύπρο υπάρχουν αρκετοί τους οποίους παρακολουθούν.
Γράφουν για τον Γκιούρτσο οποίος πέρασε ως αλλαγή και με δικό του γκολ η ΑΕΚ ισοφάρισε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ.
Αναφέρονται και στον Νοβότνι της Ανόρθωσης ο οποίος ήταν βασικός στο ματς Κυπέλλου με την Πάφος FC, αλλά και στον Βινίσιους του ΑΠΟΕΛ (είναι πολιτογραφημένος Ούγγρος) ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη. Βασικός ήταν και ο Λανγκ της Ομόνοιας κόντρα στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου.
Αυτά για το Κύπελλο.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα μας, ο Μέγερι ήταν βασικός με την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι κράτησε το μηδέν. Στέκονται και στο γκολ του Βινίσιους που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ΓΣΠ στο ΑΠΟΕΛΆρης και περιμένουν τα σημερινά παιχνίδια.
Ο Νοβότνι αναμένεται να είναι βασικός κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ Λανγκ (Ομόνοια) και Γκιούρτσο (ΑΕΚ) δεν θα παίξουν με ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση αντίστοιχα.