Η Ρόμα επικράτησε με 4-2 της Έμπολι, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος και βλέπει και πάλι Ευρώπη.
Στο 20ο λεπτό η Έμπολι έφτασε κοντά στο γκολ καθώς το συρτό σουτ του Μπαϊράμι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 22’ ο Ισμαΐλι έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Τζανιόλο. Τελικά στο 24ο λεπτό ο Ολιβέιρα πέρασε την μπάλα στον Έιμπραχαμ που γύρισε από το πέναλτι και με συρτό σουτ έγραψε το 0-1.
Μάλιστα στο 33’ μετά από κόρνερ ο Έιμπραχαμ έκανε το πλασέ, ο Βικάριο έδιωξε ίσως και μέσα από τη γραμμή και στη συνέχεια ο Μαντσίνι έσπρωξε την μπάλα εξ επαφής στα δίχτυα για το 0-2. Πριν προλάβει να συνέλθει η Έμπολι, στο 35’ ο Ολιβέιρα με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3 και στο 37’ ο Μχιταριάν έκανε το γύρισμα για τον Τζανιόλο που από κοντά διαμόρφωσε το 0-4.
Η Έμπολι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 55’ μετά από σέντρα του Μπαντινέλι από αριστερά, ο Πιναμόντι με γύρισμα από κοντά μείωσε σε 1-4 ενώ στο 56’ η Έμπολι απείλησε ξανά με  τον Χέντερσον.
Και στο 72ο λεπτό ο Μπαϊράμι έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε λίγο στον Μαντσίνι και κατέληξε στα δίχτυα του Πατρίσιο για το 2-4. Στο 74’ η κεφαλιά του Ιμπάνιεθ πέρασε λίγο έξω και στο 87’ ο Πατρίσιο μπλόκαρε την κεφαλιά του Πιναμόντι.
ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Φιαμότσι, Μαρκίτσα (42’ Βίτι), Ισμαΐλι, Τονέλι, Ρίτσι, Ζουρκόβσκι, Μπαντινέλι (81’ Μπενάσι), Χέντερσον (81’ Κουτρόνε), Μπαϊράμι, Πιναμόντι
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Μέιτλαντ Νάιλς (60’ Βίνια), Κάρσντορπ, Μχιταριάν (75’ Βερετού), Κριστάντε, Ολιβέιρα, Έιμπραχαμ, Τζανιόλο (79’ Αφενά Γκιάν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ