Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή.
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Όμως είναι μάγκες οι ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε τρία παιχνίδια, στο τέλος πάλεψαν, δημιούργησαν και δείξαμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν. Κάναμε αρκετές τελικές προσπάθειες, θα ήταν κρίμα αν δεν παίρναμε κάτι από το παιχνίδι. Οι παίκτες μου δικαιώθηκαν στο τέλος, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά από την προσπάθεια. Αυτός είναι ο δρόμος, μετά το παιχνίδι με τη Δόξα θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το πώς διορθώνεται το… εύκολο γκολ.
«Το πρόβλημα διορθώνεται όταν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Αν σκοράραμε πρώτοι τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές».
Για το τι έλειπε: «Αυτό που έλειπε ήταν το εύκολο γκολ. Είχαμε φάσεις που ήταν εύκολο γκολ. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε νωρίτερα και τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για τον Άρη».
Αν επηρέασαν οι καθυστερήσεις του αντιπάλου: «Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά. Αν σκοράραμε πρώτοι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Εγώ αν κέρδιζα δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, θα προσπαθούσα για δεύτερο και τρίτο γκολ».
Τι σημαίνει αυτός ο βαθμός: «Τίποτα, συνεχίζουμε. Θα διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς μέχρι το τέλος. Πήραμε το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε».
Για το πρόβλημα του Λουντέμο: «Μας ανησυχεί ο τραυματισμός του Λουντέμο. Θα δούμε».