Ο Χένινγκ Μπεργκ έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου όπου η ομάδα του νίκησε με 5-0 και βρίσκεται και με τα… δύο πόδια στην επόμενη φάση. Ωστόσο, η μεγαλύτερη συζήτηση έγινε γύρω από τα μεταγραφικά:

«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε καλή απόδοση μέσα στον αγώνα, πετύχαμε πέντε γκολ και είμαστε ικανοποιημένοι με το παιχνίδι που κάναμε».

Για τα μεταγραφικά είπε: «Έχουμε πει ότι αναζητούμε επιθετικό και ότι ψάχνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε. Να είναι μέσα στο μπάτζετ μας. Δύσκολα όμως βρίσκεις διαθέσιμους παίκτες αυτή την περίοδο. Είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή του Ιανουαρίου. Μιλάμε με μερικούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε πιο κοντά σήμερα, από ότι πριν από μερικές ημέρες όσο αφορά το κομμάτι των διαπραγματεύσεων, όμως δεν υπάρχει κάτι τελειωτικό. Αυτή είναι η κατάσταση όσο αφορά τα μεταγραφικά, έχουμε όμως μία καλή ομάδα και ένα καλό ρόστερ. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να πάμε πίσω στην κατάσταση που ήταν η ομάδα όταν ήρθα εγώ κι ο Σίμος. Το πρώτο που είχαμε να κάνουμε ήταν να αποδεσμεύσουμε 6-7-8 παίκτες γιατί είχαν μεγάλα συμβόλαια και δεν ήταν αρκετά καλοί. Παίζουμε για όλους τους στόχους μας. Προσπαθούμε να βρούμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια».