Ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΦΟΣ FC
Για το γκολ του Ολυμπιακού: «Το πρώτο λάθος είναι αυτό που πέρασε απαρατήρητο. Στο γκολ του Ολυμπιακού υπήρχε ποδοσφαιριστής που ήταν οφ σάιντ και έφραξε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Ούτε το VAR το αντιλήφθηκε, ούτε ο βοηθός διαιτητής».
Για τη φάση του 54’: «Για τη φάση του 54’  και αν πέρασε τη γραμμή το σουτ του Κονφέ. Φαίνεται ότι μάλλον δεν την πέρασε. Δεν είναι σίγουρο όμως».
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ
Για το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ: «Καθυστέρησε να επικυρωθεί, αφού παίζουμε με τη λεπτομέρεια. Φάνηκε ότι ήταν καλυμμένος».
Για τη φάση του Σόουζα με τον Περατικό: «Απέκρουσε την μπάλα ο Σόουζα, αλλά χτύπησε με τον Περατικό. Ο διαιτητής ούτε φάουλ δεν έδωσε. Για μένα ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Σόουζα. Αν τον χτυπούσε με τα πόδια, θα ήταν κόκκινη».
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΛ
Για το γκολ της Ανόρθωσης που δεν μέτρησε: «Από τη στιγμή που η κόκκινη γραμμή πέφτει πάνω σε μέρος του σώματος σου, τότε είναι οφ σάιντ. Αυτό τον κανονισμό έχουμε, αυτόν θα τηρούμε».
Για τη φάση που προήλθε το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης: «Φάνηκε ότι είχε δίκαιο ο Τσέποβιτς. Σωστά όμως δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Η κατοχή ήταν υπέρ της ΑΕΛ».
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ
«Δεν υπήρχε σοβαρό λάθος από τον διαιτητή. Α΄φησε το παιχνίδι δίχως να υποδείξει κίτρινη κάρτα. Δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις στις δύο εστίες. Υπήρχαν κάποιες κάρτες που έπρεπε να δείξει».
ΠΑΕΕΚ-ΑΕΚ
Για το δεύτερο πέναλτι της ΠΑΕΕΚ: «Ήταν κόκκινη και όχι κίτρινη. Χτύπησε τον αντίπαλο στο κεφάλι».
Για το πέναλτι ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που υπάρχει απρόσεκτο παίξιμο, είναι παράβαση. Αν βάζεις εμπόδιο στον παίκτη, δεν έχει περιθώρια για αλλαγή βηματισμού. Ο αμυντικός ανοίγοντας το πόδι του, αύξησε τον όγκο του. Σωστά δόθηκε το πέναλτι».