Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δήλωσε τα ακόλουθα:
Για τη νίκη: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι για το 2022 και ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη. Την αξίζαμε τη νίκη παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε εντυπωσιακό παιχνίδι και δεν βάλαμε θεαματικά γκολ»
Για τον κόσμο: «Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον κόσμο που ήρθε πριν το παιχνίδι και μας εμψύχωσε. Μας έδωσαν την ώθηση. Ευχαριστούμε και αυτούς που ήταν στο γήπεδο και μακάρι να δούμε και τους υπόλοιπους στο γήπεδο μαζί μας».
Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι που κάναμε είναι προϊόν της ανάλυσης που κάναμε. Θέλουμε να βάζουμε πίεση, ένταση και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Η ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης ήταν τοπ κλειδί της νίκης συν το ότι έχουμε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια.
Για τους τραυματίες: «Θα δούμε τους τραυματισμούς και συγκεκριμένα του Αλεσάμι. Ο Χαμάς δεν παίζει στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφος FC. Με την Πάφος FC μπορεί να έχουμε την επιστροφή του Πίττα. Ο Ντιγκινί ήταν στον πάγκο και σιγά-σιγά θα μπει και αυτός».
Για την ενίσχυση: «Κοιτάζουμε για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικός, ίσως και 10άρι και ακραίο επιθετικό».
Θα εγγραφεί ο Ποντικός; «Θα δούμε, κοιτάζουμε και για εναλλακτικές λύσεις, δεν ξέρουμε αν θα επανεγγραφεί».
Ο κόσμος φώναξε στο τέλος… Απόλλων Θρύλος πρωτάθλημα. Τι τους απαντάτε; «Δεν μπορώ να υποσχεθώ το πρωτάθλημα. Είναι πολλές ομάδες καλές και θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα»