Ο Καταλά είπε ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο αλλά την ίδια στιγμή ξέρει ότι αν την νικήσει θα την δυσκολέψει πολύ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η δική του ομάδα θα γίνει μεγάλο φαβορί.
Τι ήθελε να πετύχει με αυτή την τοποθέτηση ο Ισπανός προπονητής; Μάλλον ο στόχος του ήταν να διώξει το άγχος και την πίεση από την πλευρά των δικών του ποδοσφαιριστών και να τα στείλει στους αντιπάλους. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν εξηγείται γιατί η ΑΕΚ φέτος, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Αυτό δεν το λέμε και το γράφουμε εμείς αλλά το δείχνει ξεκάθαρα και ο βαθμολογικός πίνακας. Μάλιστα την επικείμενη αντίπαλο του κατάφερε να τη νικήσει η ομάδα του στον α’ γύρο.
Η προετοιμασία της ομάδας της Λάρνακας για το ντέρμπι της Δευτέρας στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται με προπόνηση την Κυριακή. Πέραν από τον Άνχελ Γκαρσία ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Δόξα και τον εγχειρισμένο Νικόλα Εγγλέζου, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.
Την θέση του Ισπανού ο οποίος ήταν βασικός στο Μακάρειο πιθανότατα θα την πάρει ο Τάντι. Πέραν από τον Αγγλοινδό, το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε ακόμα τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα στην 11άδα. Ο ένας θα είναι ο Τόμοβιτς ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Μιλίτσεβιτς και ο άλλος θα είναι ο Ραφαήλ Μάμας που θα πάρει θέση στην μεσαία γραμμή.

Χρίστος Χρίστου