Ο Σάββας Παντελίδης έχει στρέψει την προσοχή του στην ενίσχυση, με τον Ελλαδίτη προπονητή να έχει δώσει προτεραιότητα στην ελληνική αγορά. Η ΑΕΛ είναι γνωστό ότι ψάχνει τερματοφύλακα, εξτρέμ και επιτελικό μέσο, για να προσθέσει στο ρόστερ της.
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου εύκολη, και πόσο μάλλον να βρεις και αυτό που ζητάς, θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για να το αποκτήσεις. Στην ΑΕΛ έχουν ρίξει το βάρος στον τερματοφύλακα και ψάχνουν για να βρουν την κατάλληλη λύση. Κάποιες περιπτώσεις που εξετάστηκαν δεν είχαν θετική κατάληξη και στην ομάδα πάνε για άλλες επιλογές. Το όνομα του Μπαλντέ που γράφτηκε για ΑΕΛ, προς το παρών δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ομάδα.
Στα αγωνιστικά οι απουσίες των Μαζάν, Ριστέφσκι, Μαίντεβατς και Βοζίνια φέρνουν αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας και σίγουρα προκαλούν πονοκέφαλο στον προπονητή για το πώς θα τις αντικαταστήσει.
Αν πάρουμε τα πράγματα με βάση την λογική, ο Έουλερ θα είναι αυτός που θα κληθεί να αγωνιστεί αριστερά στην άμυνα, ο Σωτηρίου θα πάρει την θέση του Ριστέφσκι και ο Κεραυνός την θέση του Βοζίνια, ενώ ο Μαΐντεβατς δεν ήταν βασικός για να υπάρξει αντικατάσταση του.

Αριστείδου Μιχαήλ